O rețetă tradițională pregătită ca acasă, cu frunze de varză din pulpă de porc amestecată cu orez și legume călite în mixul perfect de condimente si cum mamaliga este cea mai buna tovarasie la sarmale, adaugam o bucata aburinda de mamaliguta inclusa in portie, plus varza calita bine rumenita.
Ingrediente: pulpa porc, slanina, ceapa, orez, pasta tomate, varza murata, sare, condimente, malai, ulei.
Produs obtinut intr-o unitate care proceseaza ingrediente ce pot contine: gluten, lactoza, oua, peste, soia, telina, mustar, susan, fructe in coaja, crustacee.
VALOARE NUTRITIONALĂ
SARMALE CARNE PORC (186,2 KcaL/779 Kj/100g) - Proteine: 18% - 8,4g ; Grasimi: 59% - 12,2g; Carbohidrati: 23% - 10,7g
VARZA CALITA ( 56 KcaL/234 Kj/100g) - Proteine: 7% - 1g; Grasimi: 64% - 4g; Carbohidrati: 29% - 4g
MAMALIGA (70 KcaL/293 Kj/100g) - Proteine: 12% - 2g; Grasimi: 0% - 0g; Carbohidrati: 88% - 15g