Friptura frageda din pulpa de porc la cuptor cu sos de roșii, servită cu piure de cartofi asezonata cu salata de varza.
*imagini cu titlu de prezentare
Ingrediente: carne de porc, usturoi, cartofi, sare, ulei, condimente.
Produs obtinut intr-o unitate care proceseaza ingrediente ce pot contine: gluten, lactoza, oua, peste, soia, telina, mustar, susan, fructe in coaja, crustacee.
FRIPTURA DE PORC (207 KcaL/866 Kj/100g) - Proteine: 50% - 26g; Grasimi: 48% - 11g; Carbohidrati: 2% - 1g
PIURE CARTOF (94 KcaL/393 Kj/100g) - Proteine: 5% - 1,1g; Grasimi: 3% - 0,3g; Grasimi: 3% - 0,3g
SALATA VARZA ALBA (25 KcaL/105 Kj/100g) - Proteine: 18% - 1,28g; Grasimi: 3% - 0,1g; Carbohidrati: 79% - 5,8g